Sevindik Ortaokulu

Telefon : 0553 305 31 81 (Müdür )
Belgegeçer : güncellenecektir.
WEB https://cinarsevindikortaokulu.meb.k12.tr
Adres : DİYARBAKIR VİRANŞEHİR YOLU 35. km de köy yolu 2 km SEVİNDİK KÖYÜ ÇINAR DİYARBAKIR
VİZYON : Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Biz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : Okulumuz 2017 SBS sınavında sınava giren 15 öğrenciden, 14 öğrenciyi anadolu lisesi ne 1 öğrenciyi sağlık meslek lisesi hemşirelik bölümüne yerleştirmiş olup ilçe başarı düzeyinde 3. olmuştur.

Saatler : 08:20 ile 14:30 arası
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : kalorifer
Servis :
Ulaşım : Öğretmenlerimizin okula ulaşımları kendi araçları ile özelde anlaşılan öğretmen servisi ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Sevindik Mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : il merkezine 37 km ilçe merkezine 57 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : 2017 iki adet fen lisesi 4 anadolu lisesi 1 adet sağlık meslek lisesi
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda her yıl sınıflar arası sportif turnuvalar düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okulumuz her yıl düzenli olarak Teknofest ve Tübitak projeleri geliştirmektedir.